LG G3 og LG G2 vil modtage Android 5.0 Lollipop

thumb LG-G2-smartphone

LG har bekræftet at både G3 og G2 vil modtage opdateringen til Android Lollipop. 

Det er ved at være 14 dage siden at Google afslørede at det officielle navn for Android L ville blive Android Lollipop (læs: hvad får vi i Android Lollipop), og sammen med dette også Nexus 6 og Nexus 9.

De første der var ude med en annoncering om at Android Lollipop ville komme til deres produkter var Sony, og de annoncerede at hele deres “Z” serie ville modtage opdateringen til Android 5.0 Lollipop.

Dernæst var HTC ude med en liste over hvilke af deres produkter der ville få en slikkepind at sutte på, og nu melder LG sig ind i kampen og bekræfter at både G3 og G2 vil blive opdateret.

 – LG G2 test

Ifølge LG Nordics vil opdateringen til G3 blive påbegyndt udrullet i fjerde kvartal 2014 hvilket betyder at der ikke vil gå lang tid før du kan opdatere din LG G3 til Android 5.0 Lollipop.

 – Hvordan tager jeg et screenshot på LG G2?

Hvad LG G2 angår, så melder LG ud at nærmere information omkring opdateringen af denne vil blive meldt ud på et senere tidspunkt, men de bekræfter at G2 også vil blive opdateret.

LG Nordics is officially announcing its Android 5.0 Lollipop OS upgrade plan. The upgrade for LG G3 is scheduled to be released in [fourth quarter of 2014. Upgrade packages for additional LG handsets, including the G2, will follow. Please stay tuned to LG Nordics for further updates. We truly appreciate your interest and support. 

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum

(21) kommentarer
  1. jeg fik i forgårs en opdatering til min G2 den hedder KOT491.D80220h , det er desværre stadig android 4.4.2

  2. Det var OTA. Der stod ikke noget om størrelsen. Men den opdaterede efterfølgende 127 elementer.. Og sagde at Android er opdateret.

    1. Okay tak. Jeg skriver en gang imellem artikler her på siden, må jeg bruge jeres brugernavn hvis jeg skriver om dette? Har kontaktet LG så afventer svar fra dem inden jeg beslutter om det er noget der har interesse 🙂

  3. Svært at vide… Det så ud som om opdateringen omhandlede apps, så det kan jo blot være opdateringer af lg’s egne apps.

  4. Jeg er heller ikke sikker på at det er 4.4.2 at den er opdateret til. Men kan det være en opdatering til at gøre klar til 5.0?

  5. Det er stadig 4.4.2 KitKat. Det er en opdatering af den nuværende version. Men hvad?? Kan ikke finde noget på nettet eller hos lg…

  6. Hej jeg har osse en G2 og jeg fik Android 4.4.2 for lang tid siden mener jeg. er dette så en nyere version? Er næsten sikker på at jeg har opdateret min G2 til 4.4.2 for lang tid siden kan det ikke passe? jeg er ikke så dygtig til Android endnu så hvis mit spørgsmål er dum ved jeg ikke 😛

  7. Hej jeg har lige fået en opdatering på min G2 er der nogle der ved hvad den er godt for? På forhånd tak Martin

Skriv kommentar
account_circle
email