Sony driller Apple med deres fupbillede af iPhone 6

thumb gsmarena 001 kopi

Sony Mobile driller Apple med at de på officielle billeder af iPhone 6 har redigeret kameraets udbuling på bagsiden væk. 

iPhone 6 er netop blevet lanceret, og selvom Sony´s Xperia Z3 er langt foran iPhone 6 når det kommer til både batteri, vandtæthed, kamera mm, så skader det jo ikke at få lidt ekstra opmærksomhed omkring ens produkter, og kan det gøres lidt humoristisk er det blot endnu bedre.

Det må man sige er lykkedes godt med billedet øverst i artiklen, der er en direkte lige højre til Apple, med teksten:”Det eneste der stikker (skiller sig ud) ud på Xperia Z3 er dens funktioner”.

Billedet er postet på Sony Mobile`s Facebookside.

 – Sony Xperia Z3 kræver Nano SIM-kort + understøtter nyt vinduescover

 – Sony Xperia Z3 er ankommet – redaktøren er forelsket (video)

Jamen hvorfor nu det da tænker du…jo, Apple har været så frække (faktisk vil jeg gå så vidt at sige at det er direkte uacceptabelt) at redigere udbulingen af kameraet på bagsiden af iPhone 6 væk på de officielle pressebilleder af denne, hvilket giver kunderne et helt forkert indtryk af mobilen.

Opdateret: Anmeldelse af Sony Xperia Z3

Da hele verden alligevel ser det giver det nu også et indtryk af at Apple selv heller ej kan lide udbulingen bagpå.

 – Xperia Transfer Mobile – skift nemt fra iPhone, Samsung mm til Sony

Herunder til venstre ses hvordan Apple fremstiller iPhone 6 på et pressebillede og til højre hvordan den egentlig rigtig ser ud.

gsmarena333

Kilde 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email