Sony Xperia Z3 kræver Nano SIM-kort + understøtter nyt vinduescover

thumb sony-scr24-cover

Sony Xperia Z3 bliver den første Android smartphone fra Sony der kræver Nano SIM-kort, samt den første der understøtter et cover med “quick window”. 

Sony Xperia Z3 blev vist frem på IFA 2014 for omkring 14 dage siden og det sammen med Xperia Z3 Compact og Z3 Tablet Compact.

Hvis ikke du har set vores unboxing af Sony Xperia Z3 kan du se den længere nede i artiklen, og som du måske kan se er designet blevet forbedret i forhold til på Sony Xperia Z2.

Udviklingen af designet har nemlig taget et skridt i den rigtige retning, og Xperia Z3 er ikke blot blevet tybdere end forgængeren, men i og med at designet er blevet mere buet ligger den også bedre i hånden.

Da både mængden af RAM, den interne hukommelse osv, er det samme som på Xperia Z2 har Sony været nødt til at finde noget plads for at kunne forbedre designet, også selv om det kun drejer sig om millimeter.

 – Se den danske pris på Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk

 – Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact dansk pris og specs

Derfor (vi må gå ud fra at det er derfor) har de valgt ikke at bruge micro SIM-kort som de ellers hidtil har brugt, men istedet Nano SIM-kort der som bekendt fylder en anelse mindre.

Så er du en af dem der skal have en Xperia Z3 skal du være opmærksom på at du skal huske at bestille et Nano SIM-kort ved din teleudbyder eller klippe dit micro SIM-kort til.

Cover med vindue

Noget andet, der også er første gang for Sony, er at der til Xperia Z3 vil kunne tilkøbes et Sony Style Cover SCR24 (se billedet øverst i artiklen), der for første gang giver os et vindue midt i coveret på en Xperia smartphone.

Første gang du bruger coveret oprettes der forbindelse via NFC og du kan vælge hvilke vindues-applikationer og widgets du vil kunne se når coveret er lukket.

 – Anmeldelse af Sony Xperia M2 Aqua

En magnetisk sensor sørger for at finde ud af om coveret er lukket i eller ej og du kan starte f.eks kamera-app`en eller kontrollere musikafspilleren uden at skulle åbne coveret.

Vi kender i skrivende stund ikke den danske pris på det nye cover, men vi vil selvfølgelig vise jer det når det bliver tilgængeligt.

 – Unboxing af Sony Xperia Z3 Compact

Herunder kan du se vores unboxing af Z3 eller du kan læse hele vores anmeldelse af Xperia Z3 her.

Kilde

(14) kommentarer
  1. hey Høy er du høj 😀 sorry men dit efternavn er nu lidt spøjst det perfekte efternavn hvis du have vært en narkohandler drugdealer 8) 8) jeg vil gern spørg om du ik kan lav en guide til hvorn man lave sit micro sim om til nanoSIM kort tak

    1. Gå ned i din telebutik de kan klippe det ud, eller
      man kan købe en klippe tang beregnet til det
      findes i div. Web butikker med mobil tilbehør.

    1. hart tjekket de guider der findes på nettet men jeg ved ikk om jeg tør og så kræver det en printer for at ku printe en skabelon ud og det har jeg desværr ikk 🙁 har du prøvet det extreeme?

  2. hvis xperia z3 er blevet bedder designet en xperia z2 er der vel ikke noet at brokke sig over 😛 det betyder intet for mig at jeg skal bruge 100 kroner på et nyt nano sim kort.det er en telefon til 5000 kroner så jeg vil gerne bruge 100 kroner ekstra for at få den til at du 8)
    hey Høy testede du det nye cover når det kom til dk eller hvordan?

  3. Skod mand 🙁 det ku de ski da lie godt oplyse når man forudbestill den 🙁 ikke okay sony.men fucks det fedt det cover der skal jeg helt sikker ha i den mintgrønn farve

  4. for fedt med det cover. jeg har også bestilt for jo jeg tage det os som om at Høy sagde go for den i hans unboxing så jeg ka bar ik vent til den kommer 8) 8)

  5. hey tak for info Høy.jeg har forudbestilt den (ku forstå på dig at den er okay)men jeg anede ikk at jeg skau have nyt sim osse 😛

Skriv kommentar
account_circle
email