Sony Xperia Z3 Compact er ankommet – unboxing video

thumb sony-xperia-z3-compact

Vi har modtaget Sony Xperia Z3 Compact. Se med når vi pakker den ud. 

Sony lancerede i sidste uge næste generation i deres “Z” serie, og det blev til hele 3 nye produkter i den nye Z3-serie, nemlig Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact og Xperia Z3 Tablet Compact.

I denne artikel er det Sony Xperia Z3 Compact vi har fokus på men du kan selvfølgelig også se vores unboxing af Sony Xperia Z3.

Xperia Z3 Compact er anden generation af Sony`s “Compact mobiler” produkter, der tilbyder en mindre skærm i forhold til topmodellerne, men uden at gå særlig meget på kompromi specifikationsmæssigt, og det til en billigere pris.

 – Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact dansk pris og specs 

Den første Xperia Compact var en mindre version af Sony Xperia Z1, med navnet Xperia Z1 Compact, og det er et af de første produkter der nogensinde har modtaget 6/6 stjerner her på AppsAndroid.dk, så vi har glædet os meget til at se hvad der er af forbedringer på Xperia Z3 Compact.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1

Xperia Z3 Compact har en 4.6″ IPS LCD Triluminos skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels. Ganske som i Sony Xperia Z3 sidder der en Snapdragon 801 chip med en 2.5 Ghz quadcore processor og Adreno 330 GPU, samt et 20.7 MP kamera bagpå.

Xperia Z3 Compact har 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse med mulighed for at udvide hukommelsen via micro SD kort op til 128 GB.

 – Sony Xperia Z3 er ankommet – redaktøren er forelsket (video)

Den er IP 68 klassificeret, hvilket betyder at den er støv og vandtæt.

Xperia Z3 Compact kan købes i Danmark fra først i oktober til en vejledende udsalgspris af 3.899 kroner.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z2

Herunder pakker vi den ud og da vi endnu ikke har testet den ordentligt igennem er det for tidligt at komme med en vurdering, men mit første indtryk af den er at både design og brugerflade spiller rigtig godt.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

Relaterede artikler:

 – Se den danske pris på Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk

 – Sony Xperia M2 Aqua er ankommet (video)

 – Anmeldelse af Sony Xperia T3

 – Sådan får du telefon-tastatur (T9) på din Sony Xperia Z2

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z2, Z1, og Z

(13) kommentarer
  1. Efter at have læst en test af telefonen på gsgsmarena virker kameraet ikke særlig overbevisende troede ellers sony var kamera specialister

  2. Min mand og jeg er trofaste læsere af jeres blog men vi har den samme mobiltelefon i 2 år nu og vores børn siger at de er forældet. Vi har begge to en Sony Ericsson og vil gerne have en moderne telefon der ikke er for stor. Mit spørgsmål er om Z3 compact er en god mobiltelefon?

  3. Ka du ikk prøve at se om smartwatch 3 virker med z3 compact? Smartband siger mig ikk noet men jeg er meget interesseret i sådan et ur men jeg vel ikk invester penge i det før jeg ved 1000 procent at det spiller max sammen?

  4. skønt at apple endelig får kamp til stregen. fatter ikke at apple laver en telefon i 2014 uden fuld HD skærm hva fanden sker der 😀 er helt sikker på at hvis appledrenegne og pigerne gik over til en ordentlig androiddmobil med fuld HD på skærmen ville de skifte 😛

  5. lie noet for mui så glæder jeaj mig bar til at du giver den en gut kommenar med po vej så jaej vil køb den 8)

Skriv kommentar
account_circle
email