Videoteaser for Samsung Galaxy Note 4

thumb note-4

Se videoteaseren for den kommende Galaxy Note 4.

IFA 2014 er ikke langt væk og et af de produkter vi ser frem til at skulle se blive præsenteret er Samsung Galaxy Note 4, der bliver efterfølgeren til sidste års Galaxy Note 3.

Med Galaxy Note 3 kom der funktioner som f.eks at kunne lave links direkte i noter, eller automatisk håndskrift via tastaturtryk. Der er ingen tvivl om at Galaxy Note 4 vil indeholde de samme muligheder, og mon ikke at Samsung har forbedret note-funktionerne…i promovideoerne herunder er det ihvertfald noterne der er i fokus og du kan starte videoerne ved at trykke play.

 – Nyt patent viser Samsungs bøjelige skærm

Galaxy Note 4 rygtes til at komme med samme skærmstørrelse som den nuværende Note 3, nemlig en 5.7″ Super Amoled skærm, der i forhold til forgængeren dog har en højere skærmopløsning (2560 x 1440 pixels).

Derudover vil der være pulsmåler og fingeraftrykslæser som vi også har set på Samsung Galaxy S5, ligesom at et 16 MP kamera på bagsiden også vil at finde.

 – Samsung opkøber SmartThings

Vi holder jer selvfølgelig opdateret når tiden er inde til at Samsung skal præsentere Galaxy Note 4, men indtil da kan du tjekke videoerne herunder.

 

(3) kommentarer
  1. Den kommer til at slå alle andre af banen. Den har en tilpas størrelse, sådan at den kan bruges til alt.

Skriv kommentar
account_circle
email