Sony Xperia M2 Aqua dansk pris og specs – ny billig vandtæt smartphone

thumb sony-xperia-m2

Sony har lanceret Xperia M2 Aqua, der er en mellemklasses smartphone med et vandtæt design.

Da Sony i sin tid lancerede Sony Xperia Z1 Compact, var det verdens første smartphone der kunne konkurrere med iPhonen grundet de gode specs og skærmstørrelsen på 4.3″.

At ingen andre producenter før havde overvejet at lancere en mobil med en skærm på den størrelse og specifikationer der kunne matche topmodellerne, er en gåde, men nogen skal jo være de første.

Nu er Sony så på banen igen med endnu en mobil der helt sikkert må være et marked for derude. Den netop lancerede Sony Xperia M2 Aqua er nemlig verdens første vandtætte smartphone i mellemklassen, så er du på udkig efter en vandtæt mobil til billige penge er Sony Xperia M2 Aqua måske lige noget for dig.

Calum MacDougall, direktør for Xperia Marketing hos Sony Mobile, siger om Xperia M2 Aqua:

Xperia M2 Aqua er en milepæl for Sony, fordi det er første gang vi kobler en nøgleteknologi til en ny kategori af smartphones.

Det er på baggrund af kunde-feedback og den store succes med Xperia go, at vi har tilført den vandtætte teknologi til en telefon i mellemklassen.

Skærmen er 4.8″ og med en opløsning på 540 x 960 pixels, hvilket giver en ppi på 230.

Under huden på Xperia M2 Aqua sidder der en Snapdragon 400 chip med en 1.2 GHz quadcore CPU og Adreno 305 GPU, og det er også her vi finder batteriet på 2330 mAh.

Den har 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro-SD kort op til 32 GB.

Bagpå sidder der et 8 MP kamera med auto-fokus og på fronten et 1.1 MP kamera.

Der er NFC, WIFI,aGPS,LTE (4G), Bluetooth 4.0 og DLNA samt Miracast.

Den kører Android 4.4 Kitkat fra salgsstart og er IP65/68 klassificeret, hvilket betyder at den kan tåle vandstråler eller ligge op til 30 minutter på halvanden meter dybt ferskvand.

 – Sony Xperia Z2 overlever 6 uger på bunden af havet

Pris og tilgængelighed i Danmark:

Sony Xperia M2 Aqua er tilgængelig i de danske butikker fra uge 38 til en vejledende udsalgspris på 2499 kroner og kan erhverves i farverne sort og hvid. 

(4) kommentarer
  1. udmærket pris. det er halvdelen af hvad en Z2 og S5 koster så det må sgu siges at vær en go pris 😛

Skriv kommentar
account_circle
email