Samsung Galaxy S5 er landet på redaktionen (web-TV)

thumb Samsung-galaxy-s5

Samsung Galaxy S5 er ankommet til redaktionen. Se med når vi unboxer den i et web-TV indslag.

Samsung Galaxy S5 er netop ankommet til redaktionen på AppsAndroid.dk hvor jeg sidder og er ved at påbegynde Sony Xperia Z2 Tablet testen, og da jeg i den forbindelse alligevel har video-kameraet fremme skal i da ikke snydes for en unboxing af Galaxy S5.

Galaxy S5 aka SGS5 blev lanceret på MWC 2014, og rygterne havde forinden lanceringen været skruet alt for højt op.

F.eks skulle den både være kommet i en premium version af metal, have mindst 3 GB RAM, og en 4K skærm-opløsning, samt et stort batteri. Sågar en iris-scanner har været på rygtebordet.

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S5?

 – Web-TV: Samsung Galaxy S5 vandtest

Derfor var der skuffelse blandt nogle af fans`ene, da det viste sig at Samsung havde bibeholdt plastikdesignet fra Galaxy S4 og Galaxy Note 3, og siden sidstnævnte blev lanceret med 3 GB RAM var vi også her på sitet helt sikre på at SGS5 selvfølgelig også ville få 3 GB RAM, men nej…2 GB RAM var hvad det kunne blive til.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Batteriet på 2800 mAh hørte også til de ting som vores brugere her på sitet var skuffede over, og det hjalp selvfølgelig ikke på det at Sony Xperia Z2 blev lanceret med 3 GB RAM og et 3200 mAh batteri.

Men men…så er der til gengæld fingeraftrykslæser, Super Amoled skærm, og så er SGS5 osse IP67 klassificeret, hvilket betyder at den kan tåle en gang regnvejr, men det kommer vi ind på i en anden video.

Køb Galaxy S5 ved Telenor

Jeg har endnu ikke leget rundt med den, så jeg har ikke et førstehåndsindtryk at give jer, men tjek videoen hvor SGS5 bliver pakket ud og vil vi have en test klar i løbet af en 14 dages tid.

 – Androidernes web-TV

Det bliver spændende og se om SGS5 kan måle sig med Note 3, der var den første smartphone der har fået 6/6 i vores produkt-tests, og vi vil komme nærmere ind på både fingerfatrykslæser og vandtætheden i nogle andre videoer.

Husk: Du kan følge os på Facebook og Pinterest, samt hente vores app for at holde dig opdateret. Har du brug for hjælp er du velkommen i Androidernes forum.

(12) kommentarer
  1. er heller ikke imponeret over specs men det er Samsung så de skal nok få solgt rigligt af sgs5 alligevel 8)

  2. er ikk så imponeret af sgs5 som jeg var af sgs4. for det først er det skuffels at der kun er 2 gb ram og et 16 mp kamera men det som skuffer fælt er batteriets størrels, nu må jeg pænt vente på at i blier færdig med at teste den men når batteriet kun er en anelse stør end på sgs4 så kan jeg ikk forestile mig at den har en god batteritid 🙁

    1. jeg var egentlig osse lidt i tvivl om jeg sku vente til næste år men nu har jeg bestilt den så må det bære eller briste 😛

  3. Skal helt sikkert ha den. Er den meget stor i hånden i forhold til sgs4? Den ser noget større ud og jeg har den i lommen heldags 🙁

  4. Fino unboxing og cool du lie hiver et par mobiler ind. Jeg er ret lun på htc one m8 men ser da frem til en go anmeldelse af sgs5 8)

Skriv kommentar
account_circle
email