HTC One kan opdateres til Android 4.3 i Danmark

Udrulningen af Android 4.3 og HTC Sense 5.5 til HTC One er nået til Danmark. 

Det ser ud til at HTC lige slår Samsung på målstregen når det kommer til at opdatere flagskibene HTC One og SGS4 til Android 4.3. Henrik Enevoldsen (som i måske husker som vores udsendte medarbejder til lanceringen af LG G2 i New York) har nemlig netop nu opdateret sin HTC One via OTA til Android 4.3 Jelly Bean og HTC Sense 5.5.

Dog er udrulningen til SGS4 på vej, der er stadig ingen info om hvornår Android 4.3 vil komme til LG G2 og Sony Xperia Z1.

Selvom du endnu ikke har modtaget opdateringen betyder det ihvertfald at der ikke er langt igen, da den nu har nået vores breddegrader.

 – Android KitKat til HTC one i december?

Med Android 4.3 vil der komme nye funktioner som f.eks at kunne se procentsats på batteri-indikatoren når den oplader, bedre galleri, og bedre stabilitet.

Det vil også være muligt at deaktive HTC Blinkfeed hvis ikke du skulle ønske at benytte dig af dette. Du kan se en video af HTC Blinkfeed i AppsAndroid.dk`s web-TV sektion eller via #HTCOnevideo tag.

Opdateringen kommer i to bidder som ses herunder.

Første opdatering

android htc

Anden opdatering

HTC one Android43

HTC Sense 5.5 er den nyeste version af HTC`s egen brugerflade og blev første gang set i forbindelse med lanceringen af HTC One Max.

 – Billedlæk: HTC Sense 5.5

Har du ikke opdateret kan du manuelt søge efter opdateringen under dine indstillinger og software.

Opdateringen fylder 675.78 MB og du vil efter endt opdatering have versionsnummer 3.62.401.1.

HTC One Android update

Kilde: Henrik Enevoldsen  

(57) kommentarer
  1. Oooooogggggg jeg trækker lige mit brok tilbage….. skulle opdaterer hele 2 gange ( fandt den anden inde i tlf ) opdaterede og DER kom mit tastatur sammen med 1000 underlige tegn og smilyer osv osv…. så må jeg se om der er andre end mig der kan se dem 😀

  2. Hej Alle
    T9 – eller telefon tastaturet er tilbage med den nye opdatering der er kommet i dag 🙂 Super dejligt…
    KitKat hedder den – we like 🙂

    1. jeg har lige opdateret i dag og der er IKKE noget T9 eller telefon tastatur…. rigtigt skod :/
      er så træt af de opdateringer der kommer og man kan ikke få ikonet væk fra tlf, før lortet er opdateret og så kun til det værre 🙁 øvøvøvøv

  3. Kan se, at flere har samme problem med manglende T9 og smileys efter opdatering. Lidt øv 14 dage efter man har købt htc one mini 🙁 – nogen forslag til en god app med T9, jeg har ikke fundet nogen, der virker helt godt …

    1. Måske vi er heldige at T9 tastaturet kommer tilbage sammen med den snarlige opdatering “KitKat” – den skulle efter sigende komme snart… HTC har forpligtet sig til at opdatere alle amerikanske eksemplarer af HTC One inden slutningen af januar 2014, hvor der også skal foreligge en opdatering af HTC´s egen brugerflade Sense. Så mon ikke vi andre også får den…

  4. Nej nej nej nej.. Hader den nye opdatering. Vil have T9 tastatur tilbage, kan ikke finde ud af de andre, de tager alt for lang tid.. Jeg vil også kunne se de almindelige smileys igen.. Er der ikke nogle der ved hvordan man eventuelt kan fjerne opdateringen. Alt for at fjerne den opdatering.

  5. Jeg har hentet opdateringen og hat en one mini. Kan se det kun er den ene a opdateringerne jeg har fået og kan nu ikke længere modtage mms. Nogen det kan hjælpe?

  6. hvordan får jeg mit t9 tastatur tilbage i beskeder ?? 🙁 🙁 🙁 det er væk efter jeg har opdateret den. og nu kan jeg ikke skrive sms. 🙁

    1. Hej
      T9 er desværre fjernet fra HTC’s side, i den nye version 🙁
      Du kan ikke få det tilbage, men bliver nødt til at hente/købe en app i stedet.
      SKOD dårligt, da deres T9 keyboard og ordbog især, efter min mening var ekstremt godt, og derfor jeg valgte One Mini.

  7. Har netop opdateret og mangler nu også mine smileys (emoticons)
    Hvor er det dog irriterende 🙁
    Hører meget gerne, hvis nogen finder ud af, hvordan man får dem frem igen.
    🙂

    1. Jeg fik mange flere smileys ved min opdatering, problemet er bare at andre der ikke har samme opdatering = stort set ALLE, ikke modtager mine nye smileys – de modtager kun mystiske tegn nu… Rigtigt ærgeligt nåår nu de er der… Så om du har dem eller ej, lige fedt – de andre kan ikke modtage dem… Nu modtager jeg heller ikke smileys fra andre andet en de gamle tekst smileys…

  8. Lidt øv med T9 tastaturet der nu mangler, håber det kommer igen i næste opdatering…
    Ligeså øv med alle de nye smileys – ikke så meget at de er der – det er fedt, men der er ingen der kan modtage dem – i hvert fald ikke dem med ældre versioner – hvilket er de fleste… Fra dem modtager jeg heller ikke smileys mere – kun som tekst… Ikke i orden at det ikke virker…

  9. Min situation er helt tilsvarende, omend jeg bruger SlideIt keyboard, Tror egentlig ikke det er keyboard valg der afgør det, men derimod messages app der ikke længere viser smileys som emoticons.
    Efter utallige søgninger kan jeg ikke finde nogen referencer til problemet.

    1. Nu har jeg prøvet at afinstallere og geninstallere Smart Keyboard, prøvet med SwiftKey, også uden held, hard reset af telefon, men stadig ingen smileys.
      Indbygget tastatur kan lave emoticons, dem får min kæreste bare ikke på hendes HTC One V…
      Lader til at Android 4.3 ikke kan håndtere gode gammeldags smileys (som :-)), men kun Emoticons, som til gengæld ikke kan ses på ældre telefoner…

      1. Har installeret Swype efter at have prøvet Slidel og Swift Key. Jeg har prøvet at køre med dem alle igen, og når frem til samme resultat som jer.
        Det eneste keyboard, der kan vise smileys som emoticons er tilsyneladende HTC Ones medfødte tastatur, både ved indtastning og i output.
        På nettet har jeg set Swype udviklerne siteret for, at der arbejder på en opdatering, hvor Swype igen kan vise smileys som emoticons.
        Bevidst fra HTC’s side eller hvad???

  10. Har samme problem, i sms’er vises kun tegnsæt, ikke emoticons (eller smileys). Bruger Smart Keyboard Pro, i dennes smiley-tast vises også kun tegn, men i selve beskeden vises de korrekt. Efter opdatering ikke mere. Prøvet at afinstallere og installere igen.
    Nogen der har anbefalinger til andre keyboards? Eller løsning på problemet? Har vænnet mig til tastaturet og vil gerne beholde det… Ingen support fundet i deres FAQ…

  11. Efter opdatering til 3.62.401.1 oplever jeg at smileys i messages app ikke længere erstattes af emoticons som før opdateringen. Nogen forslag til hvordan man løser dette problem?

  12. Tegnet i menulinjen er NFC.
    Det kan deaktiveres under indstillinger, trådløs og netværk, mere…

  13. Er opdateringen også kommet til Htc One mini? Fordi jeg har ikke fået nogen opdatering selvom jeg søger manuelt efter den..

      1. Har ikke nogle “tegn” her… Men havde på et tidspunkt et, som var fra Tv/fjernbetjeningen…. Ellers kan i rulle statusbaren ned og se det??

      2. Jo, du havde ret. Mange tak. Gid man så kunne fjerne den dumme lock screen, hvor man skal swipe opad. Men de har åbenbart fjernet mulighed for at ændre den i sense 5.5

    1. Det er ganske korrekt, som Høy antyder NFC ikonet. Det fjernes ved at gå i >Indstillinger< >mere< >NFC< og der fjerner eller sætter flueben afhængig af, hvordan man ønsker sine indstillinger på telefonen.

      1. Nu har jeg ikke en HTC One liggende men hvordan ser ikonet ud og hvad sker der hvis i hiver ned i statusbaren og trykker på det?

  14. Vær opmærksom på følgende: Android Authority http://www.androidauthority.com/google-drive-htc-offer-286162/: HTC fans lytte op, Google har en aftale for dig! I samarbejde med HTC, er Google tilbyder op ekstra 25 GB Google Drev plads til to år til at vælge HTC-enheder. Handlen vil gælde for både nye og eksisterende ejere.

    Her er hvordan det virker: HTC One Max ejere simpelthen nødt til at starte op Google Drev app og vil blive præsenteret med promo tilbud. Du vil derefter skubbe indløse, og vil derefter finde 50 GB ekstra plads tilføjet til din konto for de næste to år.

    For resten af de HTC crowd tingene blive lidt mere kompliceret. Først kun vælge 2013 modeller som HTC One synes at være omfattet af denne promo. For det andet, er du nødt til at vente, indtil Sense 5.5 + rammer din enhed, som er lige nu for nogle HTC One ejere i Europa.

    Når Sense 5.5 + opgradering ankommer, skal din Google Drev app får en meddelelse, der giver dig det frie rum tilbud. Husk, at du får kun 25 GB ekstra plads til HTC One og andre støtteberettigede enheder (udover Max).

    Hvis du er i et marked, der vil venter på Sense 5.5 + for et stykke tid, så fortvivl ikke – dette tilbud er ikke nogen steder. Du har mellem nu og den 1. januar 2016 til indløse forfremmelse. For flere detaljer, vil du ønsker at hovedet på over til Googles officielle support side https://support.google.com/drive/answer/3333549

  15. Hvilked keypad er der snak om her ?
    Jeg har både htc tastatur og Google tastatur der virker fint !
    Lidt træls at man ikke kan ændre låse skærm mere !
    Men ellers syntes jeg det virker fint !

  16. Har netop opdateret. Men nu kan jeg ikke længere vælge keypad som keyboard. Er der andre der oplever dette? Eller kender en løsning på problemet?

    1. Til Mau, Karlsson og Leach: Efter opdateringen fungerede mit Swype tastatur problemfrit. Valgte – for at prøve det af – HTC Sense tastaturet, konstaterede, at det ikke spillede så fint som Swype, men nu kunne jeg ikke aktivere Swype.
      Har derefter afinstalleret Swype og geninstalleret det, og så får jeg pludselig muligheden for at vælge blandt installerede tastaturer, valgte Swype, og nu fungerer det lige som problemfrit som før Android 4.3 opdateringen.
      Prøv – det virker formentlig også for jeres tastaturer. 😉

  17. Har hentet opdateringen, hvilket var helt problemfrit, men inden skulle jeg hente en minde opdatering på godt 600 kb. Har I andre også denne erfaring?

      1. Hvis man læste nærmere i første del af opdateringen, stod der også at den blot var for at anden del kunne lade sig gøre

Skriv kommentar
account_circle
email