LG G2 – testen er begyndt (web-TV)

LG G2 er landet på redaktionen, kig med når vi ser hvad der er i salgskassen. 

Vi modtog LG G2 i går, og ganske ligesom vores udsendte medarbejder Henrik Enevoldsen der var med i New York til lanceringen af G2, er jeg (Høy – der skriver denne artikel) også af den mening at vi her har med et yderst spændende produkt at gøre.

Bemærk: Alle videoer kan afspilles i HD.

Lad os starte med at pakke den ud af kassen (bonusgrin: slå undertekster til og læs Google´s oversættelse i videoen):

LG G2 har en 5.2″ fuld HD IPS+ LCD skærm (1080 x 1920) med 424 ppi, 2 GB RAM og den nyeste Qualcomm Snapdragon 800 systemchip.

Opdateret: LG G2 anmeldelse

Kameraet er på 13 MP og G2 er den første smartphone der kommer med optisk billedstabillisering sammen med et 13 MP kamera, og uden at have taget specielt mange billeder kan jeg afsløre at billederne er gode, hvis ikke de bedste jeg til dato har set en Android smartphone skyde.

Det er også den første smartphone der gør det muligt afspille rigtig Hifi-lyd (24 bit 192 kzHz) men mere om det en anden god gang.

Noget af det der bliver hvisket mest mest om i krogene er at LG på G2 har placeret tænd/sluk og volume op/ned på bagsiden istedet for på siderne. Dette er et stort sats da jeg tror at man er enten for eller imod, og er man imod køber man den ikke.

Jeg kan sige at det ikke tog mange minutter at vænne sig til det, så selvom det er nyt og innovativt er det ikke svært at bruge. Faktisk er det begrænset hvor meget du bruger “rear key” (knapperne bagpå), da G2 kan tændes fra dvale blot ved at tappe to gange på skærmen, og ligeledes når skærmen skal slukkes igen kan du tappe to gange i statusbaren eller på et tomt spot på dine startskærme..

Alt i alt har jeg fået et rigtig godt indtryk af G2 der iøvrigt har en en særledes fornuftig batteritid….virkelig fornuftig…

Herunder et hurtigt kig på G2:

LG G2 er endnu ikke prissat herhjemme, men vi har siden lanceringen holdt fast i at prisen ville være imellem 4000 – 4500 kroner, og det mener vi stadig. 

LG G2 er efterfølgeren til LG Optimus G, dog har LG valgt at helt droppe “Optimus” i produkt-navnet. Dette har (efter min mening) været et godt træk fra LG`s side, for det første klinger det bedre og umiddelbart virker navnet mere professionelt uden “Optimus”.

 – Benchmarktest: LG G2 vs Samsung Galaxy S4 vs Sony Xperia Z

Smid en kommentar hvis der er noget du gerne vil have os til at kigge nærmere på i testen af G2, vi regner med at have en anmeldelse klar om 14 dage. Det er nemmere at skrive kommentarer hvis du er logget ind.

Husk at følge AppsAndroid.dk på FacebookTwitterGoogle +Pinterest for at blive holdt opdateret med det seneste nye hver dag. Er du til videoer kan du følge os på Youtube eller tjekke vores web-TV-sektion.

Lille ekstra video der viser “Knock On” funktionen på G2:

(27) kommentarer
  1. Jeg venter på jeres test for jeg hælder lidt imellem g2 og sgs4 så det kommer lidt an på om den er god og hvad den koster 🙂

      1. Tre mennesker samme tanke 😛 håber at lg er så smarte at prisen er så lav så den kan konurrere med sgs4 og htc one. selvom g2 har bedre specs er der mange der hellere vil have samsung og mon ikke at pris på sgs4 styrtdykker lige omkring nu %:

  2. Hej alle sammen. Vi er nye her inde men vi vil gerne købe lg g2 og vil gerne vide hvad den koster?

  3. Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal velge jeg har optimos g nu og er glat får den men vil gerne have en stor skerm. enten skal det blive galaksy 4 eller g2.

  4. jeg er så klar til den her så bare kom igang med testen Høy 😛 Jeg køber den uanset hvad du giver den af point medmindre det er helt ringe men det kan jeg allerede læse at det ikke bliver. Kan næsten ikke vente på at den kan købes %: %:

  5. Min ældste søn vil så gerne have den her (jeg har 4 børn så det er dyrt i mobiler) men jeg vil gerne først læse din test af den. Hvornår er den færdig?

  6. Jeg troede seriøst aldrig at jeg ville købe LG men optimus g spiller bare og hvis G2 er bare lidt bedre er jeg tilfreds. Prisen er jeg ligeglad med for det bliver på afbetaling så om den koster 500 fra eller til er lige gyldigt. Jeg har også Telmore og nu må de sgu snart få åbnet for det 4G der 🙂 Mon Telmore får den overhovedet?

  7. Jeg vil gerne se skærmen sat op imod for eksempel SGS4 og HTC One 🙂 Og så vil jeg gerne vide om msn kan bruge den med en hånd?

  8. hvis den får gode point skal jeg have den. Jeg havde Optimus 2X og der var ingen problemer med den i den tid jeg havde den og så købte jeg Optimus G efter anbefaling herfra og den kører også rigtig fint endnu så LG er i min bog ikke det dårlige firma som nogen synes 🙂

    1. du er den første jeg hører om der skulle være tilfreds med optimus 2x. Min crashede hele tiden og gik i sort og jeg var så skuffet over den 😥

  9. Der må være nogle der glemmer lgs store fatale fejl og den hedder lg optimus 2x. ingen opdateringer kom der og den kørte ad h til. det er da også derfor at de skifter navn og ikke vil have optimus med i navnet længere men jeg har ikke glemt det lg 🙁

    1. Og hvad så 😮 Det er flere år siden og har intet at gøre med G2. Det er nu ikke det der skulke afholde mig fra at købe den da.det skule vere om de rearkeys er til at finde ud af at bruge.høy jeg vil gerne have at dig elker en af de andre går lidt nærmere på brugen af rearkeys i testen.

  10. Jeg var sikker på st det skulle være min næste mobil men nu er både samsung og sony kommet med nogle nye så jeg er lidt i tvivl nu 😛

    1. Jeg havde det på samme måde men nu er jeg overbevist om at jeg vil have sony xperia z1. Jeg bruger kameraet rigtig meget og så kan jeg jo lige så godt gå efter det bedste 8) får i snart xperia Z1 også til test?

      Jeg vil gerne se nogle billeder skudt med G2 i jeres anmeldelse. Hvis i kan må i gerne sammenligne billederne med billeder der er skudt med en anden god mobil :E:

      1. indrømmet den er fed den LG G2 men jeg hopper også med på xperia Z1. Jeg ved godt at MP ikke betyder alt for om et kamera tager gode billeder eller ej men når så kameraet er lavet af Sony så må et 20 MP kamera altså være bedre end et 13 kamera uanset hvad 8) 8) har selv xperia Z nu og er glad for den på trods at skærmen ikke er så god.

        1. Det er lidt det samme jeg tænker og så er den vandtæt men nu venter jeg til Høy har fået taget sig sammen til at skrive en test af dem. Det er også lidt et spørgsmål om prisen %:

  11. Jeg venter med at blive hook på den til den endelige test. jeg gider ikke at bruge tid på at spare op til den hvis så i alligevel giver den en dårlig anmeldelse.

    1. Jeg tror rolig at du kan begynde at spare op. phonearena har lavet en anmeldelse og den får rigtig gode karakterer og det er jeg sikker på at Høy også giver den. jeg er begyndt at stjæle knægtens mælkepenge ihvert fald 😛 %:

  12. Fandeme osse på tide Høy 😛 jeg har ventet og ventet på at den var klar og nu skal tiden bare gå hurtigt for jeg er ellevild efter at få den i hænderne og især nu hvor jeg kan ane at du imellem linjerne er lidt varm på den 🙂 apropo varm vil jeg gerne vide om den bliver meget varm når du spiller og ser film tak.

Skriv kommentar
account_circle
email