Samsung Galaxy S 4 Active – dansk pris og specifikationer

Samsung har lanceret en støv og vandtæt version af Galaxy S 4. se hvornår du kan købe den og hvad den kommer til at koste.

Nå, først var vi jo sikre på at Samsung ved eventet i London den 20. juni ville præsentere Samsung Galaxy S 4 Mini og Galaxy S 4 Active.

præsenterede de Samsung Galaxy S 4 Mini, og nu så også Galaxy S 4 Active, så hvad de vil vise om 14 dage bliver spændende.

Galaxy S 4 Active er Sony Xperia Z udgaven af SGS4 (Galaxy S 4), og den har endda en bedre IP-klassifikation (Xperia Z er IP57 og Active er IP67 – det første tal er støv og det andet tal er vand).

 – Hvad er IP-klassifikation?

Det betyder at du i teorien kan have den liggende på en meter dybt vand i 30 minutter, samt udsætte den for støv.

Specifikationsmæssigt læner den sig meget op af SGS4, den har både en 1,9 GHz quadcore processor og en 5″ fuld HD skærm. Desværre er skærmen ifølge pressemeddelsen ikke Super Amoled, men TFT LCD.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Den vil komme med Android 4.2.2 og have et batteri på 2600 mAh, have 16 GB intern hukommelse (mulighed for SD op til 64 GB), og 2 GB RAM.

Den vil kunne købes i Danmark i slutningen af juli til en vejledende udsalgspris på 4.500 kroner i farverne “urban grey”, “Dive blue”, og “Orange flare”.

Om Galaxy S 4 Active bliver en konkurrent til Sony´s vandtætte Xperia Z og Xperia ZR må tiden vise.

(7) kommentarer
  1. Ah, det er da noget godt noget. Alt hvad samsung lancerer er bare i orden og jeg forstår godt hvorfor de har førertrøje på, man skulle tro de var dopede 😛 😥 :E: 😉 😳

  2. Kim, skærmen er dårlig i forhold til den originale. Tag og tjek den ud før du køber den.

  3. Big Tom, det var da en gang vrøvl uden lige. Det er jo helt individuelle grunde til at man vælger netop den og den smartphone så det kan du ikke stille op på den måde.

  4. Hvorfor skal skærmen være ringere end på den originale SGS4 🙁
    Det er da på grund af Amoled at Samsung er så populær. En af grundene ihvertfald. Og så er den alt for dyr. Ville ellers gerne have den %:

    1. Slet ikke enig. En Samsung køber man fordi man vil have det bedste software med mange funtkioner. HTC køber man hvis man vil have HTC sense og Sony køber man hvis man vil have kvalitet. Har man ikke mange penge køber man en LG.

Skriv kommentar
account_circle
email