Sony Xperia Z kan opdateres lige nu

En opdatering der kalibrerer skærmen på Sony Xperia Z er klar til download via PC-companion. 

Sidder du med en Sony Xperia Z skal du hente en opdatering der er tilgængelig lige nu. Efter opdateringen vil du nemlig have en helt ny smartphone idet skærmen på din Xperia Z bliver kalibreret således at farverne bliver bedre.

 – Sony Xperia Z anmeldelse

Jeg har lige opdateret min Xperia Z, og skærmen har klart fået et pust i den rigtige retning. F.eks er vores statusbar og navigationsbaren i bunden nu helt sorte, og sort er i det hele taget blevet mere sort. 

 – Xperia privillege – ny app fra Sony med tilbud

Dette gør en kæmpe forskel når du sidder med den i hånden, den ser faktisk mere “proff” ud nu, og det rødlige skær som ihvertfald min Xperia Z led af er også væk.

Efter opdateringen har du installeret firmware 10.1.1.A.1.253.

Du kan efter opdateringen selv justere på skærmens hvidbalance og selv bestemme om LED-indicatoren skal blinke eller ej. Nu kan du åbne kameraet via låseskærmen uden problemer, du kan tagge i albummet, forbedret billedekvalitet på billederne, og det kører mere flydende. Det er umiddelbart de ændringer jeg har kunne finde.

Screenshot 2013-05-19-14-04

Når du går ind i multitasking/små apps, er interfacet også forandret til det bedre og ikonerne er blevet mere farvestrålende.

Screenshot 2013-05-19-17-45

Dette er anden gang Sony opdaterer Xperia Z efter lanceringen, det ser dog ikke ud til at fejlen med at STAMINA viser forkert er blevet rettet (venter lige og ser tiden an).

 – STAMINA mode virker ikke rigtigt på min Xperia Z – hvad gør jeg?

Sony Xperia Z adskiller sig fra andre producenters topmodeller ved at være vandafvisende, og de lancerede i sidste uge en mindre udgave, men mere vandtæt version af Xperia Z.

 – Sony Xperia ZR – pris i Danmark og specifikationer

Update: det ser ud som om at STAMINA mode virker efter opdateringen. Det er nu 3 dage siden at jeg opdaterede, og STAMINA har ikke drillet.

Screenshot 2013-05-19-13-27 

(20) kommentarer
  1. Er der nogen der ved hvorfor når jeg vil sende et biled i en besked på min Sony Z MMS heder det vist, ja så kommer der en besked at den er sat i kø til afsendelse og der kan den så stå ind til jeg sletter den igen ?

    1. Det har jeg også været ude for men jeg kan ikke huske hvad jeg gjorde. Du har tjekket med din udbyder at din indstillinger er rigtgt sat op? apn indstillingerne?

    2. Ja den var ikke sat op helt rigtigt, jeg fulgte oisters hjemmeside og gjorde alt hvad der stod og det fixede mit problem.

  2. Enig med jer i at den er blevet meret bedre, batteritiden er også forbedret en del.

  3. Kunne ikke hive den ned via OTA så tyede til pc companion og kanon opdatering. Film og spil er meget bedre i farverne end før. Thumbs up Sony :E:

    1. Jeg er så glad for min Xperia Z og nu er den bare blevet endnu bedre 🙂 tusind tak for det gode tip.

  4. Jeg kan nu ikke se den store forskel. skærmen er måske lidt mere rigtig i farverne men ellers er det da en kedelig opdatering 🙁

  5. Jeg opdaterede i morges og hvilken forskel 🙂 skærmen er blevet bedre på en eller anden måde og det kører lige lidt bedre det hele.

Skriv kommentar
account_circle
email