Adgangskoder til Dropbox er blevet lækket via tredjepart

thumb dropbox

Flere hundrede Dropbox adgangskoder er blevet offentliggjort så skift din adgangskode for en sikkerheds skyld. 

Før på måneden var det tjenesten Snapscat der fik omtale i medierne grundet et hack, og nu er det atter engang Dropbox der har fået lækket omkring 400 brugernavne og adgangskoder.

Det er vigtigt at nævne her at Dropbox ikke er blevet hacket og at oplysningerne der er blevet lækket er via tredjeparts-tjenester og fordi at urelaterede tjenester er blevet hacket…så Dropbox er stadig sikkert at bruge (ifølge Dropbox selv).

Oplysningerne (adgangskoderne) er senere blevet smidt offentligt ud på hjemmesiden Reddit.

Recent news articles claiming that Dropbox was hacked aren’t true. Your stuff is safe. The usernames and passwords referenced in these articles were stolen from unrelated services, not Dropbox. Attackers then used these stolen credentials to try to log in to sites across the internet, including Dropbox. We have measures in place to detect suspicious login activity and we automatically reset passwords when it happens.

I dette tilfælde drejer det sig om 400 kontier hvis emails starter med bogstavet “b”, og selvom det ikke er din konti der er blevet lækket, så ville dette være et rigtig godt tidspunkt at skifte din adgangskode til Dropbox på.

 – Nu kan du eksportere filer til SD-kortet fra Dropbox

Dropbox skriver på deres blog at de atter engang stærkt anbefaler at du ikke bruger den samme adganskode til flere tjenester og de anbefaler også at du benytter dig af 2 trins verificering.

Kilde

(6) kommentarer
  1. Nej det er ikke fedt han sende et billede af hvordan og må sige jeg var overraskende over hvordan og hvor nemt

  2. Den er ikke sikker, for en uge siden blev jeg kontakter af en flink Hr med samme efternavn som mig han kunne gå ind i min Dropbox og se mine filer og billeder jeg hade i Dropbox. Jeg har nu slettet Dropbox og bruger driv i stedet jeg vil ikke anbefale Dropbox hold jer væk mvh Martin

    1. Døssing ved du hvordan han har fået adgang og havde du noget vigtigt derinde? Synes det må være meget ubehageligt at andre kan se ens billeder 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email