6 danske Android apps til julen

thumb AppsAndroid-droiden-jule-ap

6 danske gratis Android apps til de travle juledage. 

Info:Denne artikel blev første gang publiceret sidste år (2012), men alle apps undtagens Frøken Jensens Kogebog er aktive endnu så her får i den atter en gang.

Julesalmer

Er det osse sådan hjemme ved jer at i bare SKAL synge og danse om træet? Så er den første app lige noget for dig da du her har alle de julesalmer du måtte ønske dig lige ved hånden og så har du en undskyldning for at tage din smartphone op af lommen.

Julesalmerne er på dansk og app`en kan hentes via Google Play.

Tidtildig.nu

Du har i juleræset glemt alt om den frisøraftale du for længst skulle have booket, især nu, da den unge knejpe fra blomsterafdelingen kommer med til julefrokosten.

Hvad gør du?

Du bruger Tidtildig.nu app`en, der hurtig giver dig et overblik over hvor der er ledige tider ved frisører og kosmetologer.

Du kan hente Tidtildig.nu lige her

Click A Taxi

Alt imens du har stået og gjort dig lækker, er den flaske rødvin (som du bare liiige skulle smage), gået hen og blevet tom. Du kan ikke køre bil, og du ved at den unge knejpe fra blomsterafdelingen snart vil være ved julefrokosten.

Hvad gør du?

Du lader bilen stå og bestiller en taxi med Click A taxi (som nu hedder Drivr), som du kan downloade her.

Jaja, den har i set før. Vi kommer dog ikke uden om at der ved julefrokoster vil blive benyttet taxier, så Click A taxi vil højst sandsynligt optræde på flere af vores lister.

 – Disse Android produkter anbefaler vi at du ønsker dig til jul (2014)

Det er selvfølgelig ingen garanti at du får en taxi, men har du fået lidt til halsen (den unge sekretær der hænger rundt om den), så er Click A taxi et must.

unnamed

 

Falcks Autohjælp

Har du ikke drukket (yeah right), og vælger du at køre hjem fra julefrokosten for at være sammen med konen (yeah right), og kommer ud for et uheld på grund af glat føre, hvad gør du så?

Du bruger Falcks Autohjælp, og den kan hentes her

Frøken Jensens kogebog (er udgået)

Har du anden i ovnen, flæskestegen under sølvpapiret, og ikke kan huske hvordan du laver sovs (grundet at du drukket den flaske rødvin du bare liiige skulle smage), og gæsterne kommer snart…..

Hvad gør du så?

Du benytter dig af Frøken Jensens koigebog der kan hentes via Google Play. De første 200 opskrifter er gratis. 

Jensens kogebog

eKvittering

Du kender sikkert problemet: Du har fået de årlige rødstribede sokker af tante Albert (ham der sidste år hed onkel Albert), og som sædvanlig kan du ikke få dem byttet da der ikke er nogen kvittering.

 – 8 gratis apps du ikke kan undvære i julemåneden (hot og sjov)

Du tænker ved dig selv at du ihvertfald helt sikkert vil kunne give folk en kvittering så de kan bytte deres gaver til noget de hellere vil have (lige med undtagelse af den kranbil nevø Mads får…i giver jo for 300 til hver, og Føtex havde den til 80).

Hvad gør du?

Du sørger for at benytte ekvittering der lader dig gemme dine kvitteringer så de nemt og altid kan tilgåes.

Hent eKvittering her 

ekvittering Android

Bliv ven med os på Facebook eller Google + og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg.

(5) kommentarer
  1. Virker fint her. Jeg kan ikke huske det, men den er gratis at hente og hvis du så vil have alle opskrifter koster det. Mon ikke det var i starten den drillede? Apps bliver jo opdateret efterhånden og bliver bedre (jeg ved det ikke).

  2. Ang. Frk. Jensens Kogebog koster den altså 69 Kr.
    og har fået dårlig omtale, at den ikke virker ordentlig.
    P.S Er den lykkelige ejer af originalen i bogform.

Skriv kommentar
account_circle
email