Hvor kan man købe Google Play gavekort i Danmark?

Opdatering: Det ser ikke længere ud til du kan købe gavekort til Google Play i danske fysiske butikker. En hurtig søgning viser at du kan få dem på online – dog kun i euro valuta (€)

Google Play gavekort kan nu købes i Danmark, se her i hvilke butikker.

Det er ved at være 5 måneder siden at Google annoncerede at gavekort til Google Play snart ville kunne erhverves i Danmark, og nu er tiden så inde til at det sker (16. december 2014).

Google har nemlig netop nu lanceret Google Play gavekort i seks europæiske lande hvoraf Danmark er et af dem.

Google Play gavekort kan bruges som gave eller af dig selv, og du kan købe både apps, spil, bøger, film eller musik med gavekortet der iøvrigt aldrig udløber.

 – Hvordan sletter jeg min app og søgehistorik på Google Play?

Gavekortet kan indløses både via mobil og PC og du kan indløse ved at klikke her. Bruger du Google Play app’en kan du via menuen til venstre finde et punkt der hedder “Indløs” og klikker derpå.

I hvilke danske butikker kan jeg købe Google Play gavekort?

I skrivende stund vil det være muligt at erhverve sig gavekort til Google Play via følgende butikskæder:

  • 7Eleven
  • Fona
  • Expert

Gavekortene fås i 3 størrelser:

  • 150 kroner.
  • 250 kroner.
  • 500 kroner.

Bemærk: Hvis du læser dette omkring den 17. december 2014 er det ikke sikkert at gavekortene endnu har fundet vej til butikkerne, men de er lanceret, så tag og ring til din lokale forhandler af Google Play gavekort før du går derned. 

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling på Google Play?

Regler for brug af gavekort (lige hvad vi synes var vigtige):

  1. Du skal være 13 år eller derover og have fast bopæl i Danmark (er du imellem 13 og 17 år kan du kun indløse gavekort imod e-penge der kan bruges på Google Play).
  2. Du skal have eller oprette en Google Wallet.
  3. e-penge fra gavekortet kan kun bruges til at købe kvalificerede varer med. Du kan f.eks ikke købe mobiler og tablets.
  4. Gavekortet kan ikke indløses imod kontanter, kan ikke påfyldes, og kan ikke overdrages til andre mod værdi.

Du kan læse alle reglerne på dansk ved at klikke her

(9) kommentarer
    1. De er trukket tilbage fra alle offline butikker, så tvivler desværre på de kommer igen sådan lige med det samme. Tror du er nødsaget til at købe den på nettet i Euro

  1. Selv er jeg spændt på om man kan købe i andre lande og sætte ind på en dansk konto.
    150kr er for højt beløb til at give til ungerne i fam. som en lille ekstra gave fx til deres fødselsdag… Der ville jeg synes at 10$ kort / 50 dkr ville være mere nice..

    1. Enig med Annika. der burde være mulighed for at købe et gavekort til en 50’er. Hvis du læser i kommentarerne til den historie om gavekort (der er et link først i denne artikel) så der det ikke ud til at man kan det 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email