Hvordan opretter jeg nye playlister i Youtube til Android?

thumb playlister-youtube

Dansk video-guide til hvordan du opretter nye playlister i Youtube app`en til Android. 

Youtube app`en har de fleste af jer sikkert stiftet bekendskab med og den Google ejede video-tjeneste er da også verdens største af sin slags.

En af grundene til dette er at Youtube applikationen kommer preinstalleret når du f.eks køber en ny Android smartphone eller tablet, og i og med at Android er installeret på mere end 80% af verdens smartphones er det de færreste der ikke kender eller har hørt om den Google ejede streamingtjeneste.

Har du børn er Youtube også noget af det første de finder ud af at bruge hvis de f.eks selv har en tablet eller låner mor og fars telefon.

Playlister på Youtube

At kunne oprette playlister eller afspilningslister (der er det samme) via Youtube app`en giver dig mulighed for at sortere det du finder og ved at du kommer til at skulle se senere.

Har du fulgt AppsAndroid på Youtube har du måske lagt mærke til at vi har en masse playlister der er opdelt efter produkt-navne. F.eks har vi en playliste der hedder Sony Xperia Z3 Compact og en anden der hedder Samsung Galaxy Note 4.

Dette gør det nemmere for jer at finde hvad i skal bruge når i hopper ind på vores kanal og det samme princip gør sig gældende når du opretter playlister til dig selv.

Du kan vælge om dine playlister skal være private eller offentlige og det eneste der kræves for at du kan oprette nye playlister er at du er logget ind med din Google konto.

Logger du ind med den samme konto på f.eks PC og mobil, vil dine playlister blive synkroniseret og du kan nemt sidde ved din PC og finde nyt musik for derefter at afspille musikken på din mobil.

Hvordan oprette nye playlister?

Dette er ret nemt, og du kan se i videoen herunder præcis hvordan du skal gøre via mobilen eller din tablet.

Når du har fundet en video du kan lide og gerne vil tilføje til en ny playliste, så trykker du på “+” i videoen og du kan herefter bestemme om du vil se den senere, gemme den i favoritter eller gemme den i en ny playliste.

Du finder dine playlister i menuen ude til venstre.

Info: bruger du Youtube i browseren istedet for via app`en kan du finde “+” under videoerne og ikke i selve videoen.

Du kan finde flere tips og tricks til Android her.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum

Skriv kommentar
account_circle
email