Hvordan fjerner jeg “Briefing” på Samsung Galaxy Note 4?

thumb flipboard-briefing-note-4

Se hvordan du nemt deaktiverer “Flipboard Briefing” på Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4 har mange muligheder og funktioner, og er du på udkig efter en smartphone med masser af ekstra lir er Galaxy Note 4 lige noget for dig.

Èn af mulighederne er den Flipboard-drevne nyhedslæser “Briefing” som på Samsung Galaxy S5 gik under navnet “Mit Tidsskrift”, og scroller du til venstre på din nyindkøbte Galaxy Note 4 vil du på et tidspunkt støde ind i “Briefing”, der af nogle kan bruges og af andre ikke.

Du kan iøvrigt se her hvordan du fjerner “Mit Tidsskrift” på Galaxy S5, læse vores test af Samsung Galaxy Note 4, og se videoen om hvordan du tager et screenshot på Galaxy Note 4.

Hører du til dem der ikke vil benytte sig af “Briefing” og gerne vil have den væk fra din startskærm, så er det heldigvis rimeligt simpelt at gøre dette.

TRYK HER for at blive ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt tips og tricks direkte på din væg

Deaktivèr “Briefing” på Galaxy Note 4:

  • Hold fingeren på et tomt punkt på en af dine startskærme eller knip to fingre imod hinanden på skærmen.
  • Nu trykker du nederst i højre hjørne på indstillinger for startskærm (se billedet herunder).

Screenshot2014-11-27-09-44-

  • Nu kommer du ind til en skærm med et par muligheder og den ene mulighed (se billedet herunder) hedder “Flipboard Briefing” og har du ikke selv været herinde før er der som standard sat et hak ved at du gerne vil se opdateringer på din startskærm fra “Briefing”.
  • Nu fjerner du hakket ved “Flipboard Briefing” og trykker på hjem og du slipper nu for at se opdateringer fra “Briefing” på din startskærm.

samsung-galaxy-note-4-flipb

(5) kommentarer
    1. Er lidt bagud med at tjekke kommentarer, beklager meget.. Hvis du på et andet tidspunkt skulle have lyst til at tippe os så ville det være super hvis du bruger “kontakt redaktør” her nederst på siden, og tak for info iøvrigt 🙂

  1. en lille fejl i jeres link 🙂 regner med at i godt selv kan se hvad der er galt

    “Du kan iøvrigt se her hvordan du fjerner “Mit Tidsskrift” på Galaxy Note 5,”

    1. Læste dit svar for længe siden og kunne bare ikke se den fejl du hentød til, så blev enig med mig selv om at du nok bare havde læst forkert og da jeg havde travlt fik jeg ikke svaret dig…nu ser jeg det pludseligt Hahaha 🙂 galaxy Note 5…hmm jo 8)

  2. Jeg er glad for den men nu efter nogen uger sys jeg ikk at det var nødvendigt at skifte min SGS5 ud med note 4 8)

Skriv kommentar
account_circle
email