PS4 Remote Play på Android – hvordan virker det og hvordan bruger jeg det på min Sony Xperia? (video)

thumb PS4-Remote-Play

Vi har tilbragt noget tid i selskab med en Playstation 4, et par Sony Xperia produkter, samt applikationen PS4 Remote Play og vil nu vise jer hvordan man bruger den. 

Sony kendes af alle verden over, og de fleste af jer har sikkert på et eller tidspunkt i jeres liv stiftet bekendskab med et Sony produkt i form af en Walkman, et BRAVIA TV, et kamera, en Playstation, eller en Xperia smartphone eller tablet.

Imens de har været på forkant i mange år når talen falder på TV, kameraer, og spillekonsoller, er det faktisk kun i de sidste 2 år at de på smartphone og tablet området virkelig har rykket sig.

Det hele begyndte i starten af 2013 da de lancerede Sony Xperia Z og Xperia Z Tablet, og siden da har de lanceret en række Xperia smartphones og tablets der garanteret har vundet nogle af jeres hjerter.

 – Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks (video)

F.eks var Sony den første producent der lancerede en konkurrent til iPhonen i form af Sony Xperia Z1 Compact.

PS4 Remote Play

Her i 2014 lagde Sony ud med topmodellen Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet, og senere på året, ved IFA 2014, blev den nye Xperia Z3-serie præsenteret, bestående af Sony Xperia Z3, den lidt mindre Sony Xperia Z3 Compact og Sony Xperia Z3 Tablet Compact.

Sammen med Xperia Z3-serien annoncerede Sony også PS4 Remote Play, der er en app du kan installere gratis via Google Play.

 – Disse produkter skal du ønske dig til jul

PS4 Remote Play virker sammen med alle produkter fra Xperia Z2 og Xperia Z3-serien og gør det muligt at spille dine Playstation 4 spil direkte på skærmen på din smartphone og tablet via dit WIFI derhjemme og Bluetooht, og det med den controller du i forvejen har til din Playstation 4.

 – Anmeldelse af Sony Style Cover Window SCR24 til Xperia Z3

Du kan også spille uden controller ved hjælp af onboard styringsknapper der dukker op på skærmen.

For at kunne bruge Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet sammen med PS4 Remote Play skal du have opdateret til Android 4.4.4.

Da hele Z3-serien fra salgsstart har Android 4.4.4 installeret skal du ikke tænke på at opdatere hvis du har en af de enheder.

Hvorfor PS4 Remote Play?

Er du Playstation 4 ejer og tænker på hvad meningen med PS4 Remote Play er og hvorfor du ikke bare kan spille Playstation på dit TV som du plejer, så er svaret ganske simpelt.

PS4 Remote Play ødelægger intet i forhold til din normale spil-oplevelse på dit TV og den store fordel ved PS4 Remote Play er netop at du IKKE behøver at bruge dit TV for at kunne spille dine Playstation 4 spil på dit Xperia Z2/Z3 produkt.

Det betyder at når far skal se nyheder eller sønnike skal se “Diego” og fjernsynet ikke længere må være prydet af “Minecraft” (et populært spil), så kan du fortsætte med at spille Playstation 4 på din Z2/Z3 smartphone eller tablet uden at der er sure miner i huset.

Hvordan bruger jeg PS4 Remote Play?

For at kunne bruge PS4 Remote Play kræves der følgende:

  • Playstation 4.
  • WIFI.
  • PS4 Remote Play applikationen.
  • Èt styk Sony Xperia Z2, Z2 Tablet, Z3, Z3 Compact eller Z3 Tablet Compact.

Jeg går ud fra at de fleste af jer har tilsluttet jeres Playstation 4 til internettet via jeres router derhjemme. Hvis ikke, så er dette et rigtig godt tidspunkt at gøre dette på da Playstation 4 og dit Sony Xperia produkt skal kunne forbindes til hinanden via netværket.

Det bedste resultat opnås ved at tilslutte Playstaion 4 via LAN (kabel), men har du hurtig WIFI-forbindelse (trådløst) kan dette fint bruges. 

Før du går igang skal du installere PS4 Remote Play via Google Play på den enhed du vil spille på.

Når den er installeret åbner du den og følger anvisningerne på skærmen.

Videoen til sidst i artiklen varer ca. 20 minutter og du kan se hvordan du opretter forbindelse til dit Sony Xperia Z2/Z3 produkt og så tjekker vi spil som “Minecraft” og “Destiny” ud for at vise at det hele kører flydende.

Brugen af PS4 Remote Play

Noget af de der imponerer mig mest ved brug af PS4 Remote Play er at jeg, til trods for en ikke speciel hurtig internetforbindelse, alligevel kan bruge PS4 Remote Play uden at der er masser af “lag”, men spil-oplevelsen bliver bedre hvis du bruger LAN.

appsandroid anbefaler ikon-01

Her ved os bruger vi dog kun PS4 Remote Play trådløst, og er tilfredse med oplevelsen, men hvis du har problemer med hakkeri kan du give LAN et forsøg.

TRYK HER for at blive ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt tips og tricks direkte på din væg

Der bliver oprettet forbindelse fra din Xperia-enhed og til Playstation 4 via internettet og der bliver brugt Bluetooth til at oprette forbindelse til controlleren.

Vender du din smartphone eller tablet på højkant eller trykker på skærmen imens den er på langs dukker der en controller frem på skærmen og du kan spille uden at bruge controlleren fra Playstation 4 hvis du vil dette.

Artiklen fortsætter under billedet

ps4-remote-play-android

Herhjemme er det blevet et hit da børnene (læs: sønnike og mig) kan sidde ved siden af familien i sofaen og spille “Minecraft” via Playstation 4 uden at bruge fjernsynet, ligesom at de også kan sidde på deres værelser og spille. Da vores Playstation 4 står i stuen har det ikke været muligt før.

PS4 Remote Play er en unik og innovativ skabelse der formår at forbinde Playstation 4 og Xperia Z2/Z3 serien uden at gå på kompromi med hverken lyd eller grafik i spil-oplevelsen. 

Jeg er vild med idèen og PS4 Remote Play er en god oplevelse der får de bedste anbefalinger herfra og er du til Playstation 4 er dette helt sikkert lige noget for dig.

PS4 Remote Play gennemgang

(11) kommentarer
  1. så fik jeg enelig en ps4 i julegave og nu har jeg haft tid til at prøve remote play med spillet destiny som du os bruge i videoen og med fifa 15 og selvom jeg er på wifi trådløs og er 10 meter væk fra ps4 ka jeg spill uden at det hagger og skratter på xperia z3 compact det er sygt genialt 😛

  2. nu er jeg den glade ejer af en ps4 og spillet destiny. så jeres video om ps4 remote play og har lie købe en z3 compact fordi min mor har give mig 11.000 kroner hun har vundet en masse penge i lotto så jeg er heldig 🙂 ps4 er en ret fed spilkonsol jeg har haft xbox 360 men ps4 virker mere kraftig synes jeg og nu har jeg prøvet ps4 remote play med z3 compact og det er jo helt fantastisk 😛 kan ligge inde på min værels og spille under dynen 🙂 🙂

  3. virker cool nok 8) 8) spiller selv destiny via ps4 remote play og jeg er enig i at på en go internet connection glider det bar deuasf 🙂

  4. sony rykker fra alle andre på et tidspunnkt mon ikk? læst at samsungs markedshare var faldet og hvis de blive ved med at lave så fede mobiler så må folk da på øjnene op for dem på et tidspunkt 😛

  5. rigtig fed artikel og go lang video. mere af den slags tak 8) 8) jeg har oss en playstation 4 og det lagger en anelse med wifi men når jeg bruer kabel er der ingen lag så jeg vil oss anbefale ps4 remote play.

Skriv kommentar
account_circle
email