Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks (video)

thumb sony-xperia-z3-compact

Tips og tricks til din Sony Xperia Z3 Compact. Bemærk at guiden udelukkende består af videoer. 

Sidder du med en Xperia Z3 Compact, eller overvejer et køb af denne, kan du med fordel tjekke videoen herunder der guider igennem dele af brugerfladen og viser lidt tips og tricks.

Xperia Z3 Compact blev sammen med Sony Xperia Z3 lanceret ved IFA 2014 og der blev yderligere lanceret en tablet i Z3-serien under navnet Z3 Compact tablet.

Videoen herunder kan også bruges hvis du sidder med en Xperia Z3.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Compact

Videoen er blevet optaget via skærmoptageren i Xperia Z3 Compact og du kan læse mere om dette i vores guide til at tage screenshot på Xperia Z3 Compact.

Det betyder at det eneste du kan se på optagelsen er selveste skærmen.

I videoen får du vist bla. hvordan du arrangerer dine startskærme og tilføjer apps og widgets til disse, samt kommer vi forbi strømstyring og lyd.

 – Hvordan får jeg Google-søg tilbage på startskærmen af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

Videoen varer 23 minutter og er med dansk tale og meningen er at du kan sidde med din Xperia Z3 Compact foran dig og gennemgå de dele af brugerfladen som jeg gør i videoen. 

Herunder kan du se den kasserede video, der indeholder nogle af de samme elementer, dog er mobilen synlig i det meste af videoen. Videoen er blevet kasseret grundet at Xperia Z3 Compact er lidt for langt væk fra kameralinsen, men du kan fint bruge videoen. 

(4) kommentarer
  1. Fin video om de mest brugte funktioner 🙂
    Har haft mobilen i hånden og testet kameraet – de grå nuancer på et taget bill. har en kedelig tendens til at antage en blålig farve. Jeg mener dog at det er muligt at redigere det ved hjælp af hvidbalancen. Men ærlig talt…det burde være fixet inden det færdige produkt iflg. min mening. Video hakker også en lille smule. Men det er jo småting…bare ærgeligt når det sikkert ikke kræver den helt store justering..

    1. Fandme en lækker mobil 😛 og der er vel altid lidt småting man kan rette op på med nye modeller men jo jo det burde ha været rettet til 8)

Skriv kommentar
account_circle
email