Se lejefilm fra Youbio gratis på Netflix

thumb pain-and-gain-netflix

Hvis du kan leve med amerikanske undertekster på dine film kan du hurtigt spare nogle kroner ved at tjekke Netflix før du lejer film igennem Youbio.

Bemærk: For at kunne bruge dette tip skal du først have læst vores guide til at se amerikansk Netflix på Android.

Vi har før tippet om hvordan du kunne se amerikansk Netflix på din PC og på din smartphone, men hvad vi ikke havde med i førnævnte tips, var at du hurtigt ved at skifte til et andet land end USA, hurtigt kan få et meget større udvalg af film og serier.

Det eneste du skal gøre er at istedet for at vælge USA, så vælg Canada eller UK – Great Britain, og du har et helt nyt udvalg af film og serier, hvoraf mange af dem koster penge igennem f.eks Youbio (f.eks “Paranoia” og “Pain & Gain” med Walberg og The Rock, og “The last Stand” med Arnold, samt “G.I Joe – gengældelsen”, og det er i skrivende stund, den 3. april 2014).

 – Så kom Google Movies endelig til Danmark

Ulempen er at der kun er mulighed for engelske undertekster, men hvis du kan leve med det, så kan du nemt spare et par kroner.

Som sagt skal du bruge guiden som vi har linket til øverst i artiklen, og ellers kan du installere enten Hola (gratis) eller Tunnelbear (17 kjroner om måneden) via Google Play og selv gå igang.

Det kræver selvfølgelig at du har et Netflix-abonnement.

Herunder et screenshot fra app`en Hola og som du kan se er der mange muligheder at vælge imellem.

Hola-Netflix

(7) kommentarer
    1. tror det ikke men genial ide..du siger bare til når du er klar med app`en 😉 ku ikke lige finde noget på google eller playstore men der må da næsten være en maskine der kan det…

Skriv kommentar
account_circle
email