LG G4 tips og tricks (video)

thumb tips-lg-g4

Tips og tricks til din LG G4.

LG G4 er LG´s nyeste skud på stammen af af topmodeller (ihvertfald i skrivende stund) og i videoen herunder kan du se lidt tips og tricks til din LG G4.

Brugerfladen byder nemlig på mange muligheder og funktioner, og selvom der ikke er meget forskel på hvad der kan ændres i brugerfladen på LG G4 og den 2 år gamle LG G2, så er der stadigvæk masser af ting du kan gøre for at personliggøre din LG G4.

 – LG G4 dansk pris

Jeg er især glad for “knock code” som LG annoncerede i forbindelse med lanceringen af LG G3 og som du kan se i videoen er “knock code” et glimrende alternativ til f.eks en fingeraftrykslæser eller en pin-kode.

Knock code lader dig nemlig låse din G4 op via en kode som du selv tapper ind direkte på din lockscreen og og er yderst enkelt at bruge i det daglige.

En anden funktion er muligheden for at tappe to gange på den slukkede skærm for at tænde skærmen, og omvendt kan du tappe to gange når skærmen er tændt for at slukke den.

Du har også mulighed for at omrokere på knapperne nederst på skærmen og du kan f.eks tilføje en knap, der ved et tryk, hiver statusbaren ned for dig. 

Videoen varer i 15 minutter og jeg har bare medtaget de tips og tricks jeg selv synes er brugbare og som jeg bruger her imens jeg er ved at teste LG G4.

Kan du ikke se videoen direkte her på sitet, så finder du videoen med tips og tricks til LG G4 på vores Youtube-kanal, ligesom at du også kan tjekke vores unboxing af LG G4.

Du kan også følge vores LG G4 samlingGoogle + for at blive holdt opdateret med det nyeste om G4 og du kan hoppe en tur til Androidernes forum hvis du har brug for hjælp.

LG G4 tips og tricks

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email