Sådan bruger du note-applikationen Google Keep til Android (web-TV)

thumb google-keep

Guide til Google Keep.

Google Keep er navnet på Google´s egen noteblok og da den efterhånden har udviklet sig til at være ret brugbar i det daglige synes jeg at det må være på tide at få en lille video om hvordan man bruger Google Keep.

Jeg har før været tilhænger af note apps som Note Everything og Colour Note, samt men har det sidste års tid fokuseret mere på Google Keep, hvilket jeg ikke har fortrudt, og Google Keep er nu min standard note app.

Da det er Google der står bag Google Keep er der nemlig masser af fordele med hensyn til integrering, og selvom de samme muligheder forefindes i andre note apps, så er det nu altså bare nemmere med Google.

 – Android tips og tricks

F.eks er det super nemt lige at indtale en note via mit Android Wear smartwatch, eller oprette en note fra Google Chrome browseren på min PC, og uden at gøre andet end at indtaste eller indtale teksten er noten blevet synkroniseret på tværs af mine enheder…og glemte jeg at sige at Google Keep er gratis..den kan bruges uden at du skal have pengepungen frem, og du kan være sikker på at Google arbejder på at gøre den bedre og at den stadig vil være gratis om et år.

Du kan hente Google Keep gratis via Google Play. Vil du bruge Google Keep på din PC skal du installere denne udvidelse til Google Chrome.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Google Keep 

Google Keep kan bruges på både smartphone og tablets og via f.eks en widget på din startskærm er det nemt og hurtigt at oprette nye noter, samt dele indkøbslister med familien eller blive påmindet om at købe mælk når du træder ind i Føtex via geografisk påmindelse.

Google Keep understøttes af Android Wear, og det betyder at når du træder ind i Føtex og får en påmindelse via dit smartwatch, så kan du derefter også tjekke indkøbslisten af på dit håndled således at du ikke behøver at tage din mobil op af lommen eller af tasken.

Google-keep-Android-Wear

Du har også mulighed for at oprette etiketter og tilføje farver til dine noter så du nemmere kan holde styr på dem, og du kan vælge enten at oprette en tale note, en billedenote, en huskeliste, eller en almindelig tekst note og jeg har herunder lavet en lille video via skærmoptageren på Xperia Z3 der viser dig hvordan du bruger Google Keep´s mest basale funktioner og muligheder.

Husk: Du kan altid få hjælp i vores Android forum.

(3) kommentarer
  1. Sted for påmindelse virker godt på android Wear, man bliver hurtigt glad for at indkøbs listen kommer frem på uret når man er ved butiken

Skriv kommentar
account_circle
email