Hvordan tager jeg et screenshot på Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge?

thumb sgs6-screenshot

Dansk video-guide til hvordan man tager screenshots på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge har mange muligheder og funktioner, og én af disse er muligheden for at tage et screenshot aka skærmdumb af det skærmbillede du befinder dig på.

At kunne tage et screenshot kan til tider være ret nyttigt, og vi benytter det f.eks rigtig meget når vi tester produkter, og i testen af Samsung Galaxy S6 Edge og Samsung Galaxy S6 er der f.eks en del screenshots der viser hvordan brugerfladen er på denne.

Screenshot på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Der er mulighed for at tage et screenshot på SGS6 og S6 Edge på to måder, og den nemmeste er at trykke på hjem og tænd/sluk på samme tid.

En anden mulighed er at føre håndfladen hen over skærmen fra den ene side og du kan se herunder i videoen hvordan man gør på begge modeller.

 – Test af den originale trådløse oplader til SGS6/Edge

Efter du har taget et screnshot kan du hive ned i din statusbar og dele, redigere, eller slette screenshottet. Du kan altid finde de screenshots du har taget i galleriet.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Husk at vi både har den sorte originale trådløse oplader til SGS6/S6 Edge, samt den hvide oplader i vores AppsAndroid shop.

Vi har også den originale skærmbeskyttelse til SGS6, og selvfølgelig også skærmbeskyttelse til Galaxy S6 Edge, samt masser af covers til dem begge.

Opdateret: Tilbud på tilbehør til SGS6/Edge

 Screenhot på SGS6 og S6 Edge

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email