Hvordan får jeg Youtube til børn i Danmark (video)

thumb youtube-for-kids

Se hvordan du installerer og bruger Youtube til børn.

Youtube til børn aka Youtube for kids blev blev annonceret for noget tilbage og blev lanceret i USA mandag den 23. februar 2015.

Det betyder at Youtube til børn kun er tilgængelig via det amerikanske Google Play, men da det er Android vi snakker om findes der næsten altid en løsning.

Løsningen hedder i mange tilfælde “apk”, og er et filformat til Android platformen der kan bruges til at distribuere og installere spil og apps. Du kan læse mere apk-filer her.

Det er også en apk-fil der gør det muligt denne gang, at vi i Danmark kan installere en applikation der ellers ikke er tilgængelig herhjemme, og det eneste du skal gøre er at trykke på linket herunder og installere Youtube til børn via min Dropbox.

Før du gør dette skal du i dine indstillinger under sikkerhed sætte et hak ved at du tillader at installere fra ukendte kilder (når du har installeret Youtube til børn skal du fjerne hakket igen).

Tryk her for at hente Youtube til børn

Det nemmeste er at tilgå siden her via den smartphone eller tablet du vil bruge Youtube til børn på, og så installere applikationen direkte, men du kan også f.eks gemme apk-filen i din Dropbox eller Google Drev på din PC og derefter åbne Dropbox eller Google Drev på din smartphone eller tablet.

Når du har downloadet filen kan du enten finde den under downloads eller hive ned i din statusbar og trykke på den. Herefter trykker du pånæste og installer og du er klar til at køre.

I app`en er der masser af serier til børn, musik, samt har børnene mulighed for at søge efter nye ting. Hvis dit barn f.eks søger efter “sex” (se videoen herunder) vil Google foreslå at der bliver søgt efter noget andet.

Da Youtube til børn i skrivende stund kun findes på engelsk er alle de fremhævede videoer og sange selvfølgelig også på engelsk. Du kan dog tilføje “dansk” efter en søgning og på den måde finde f.eks Lego Chima afsnit med dansk tale (se videoen herunder).


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Forældrekontrol

Ved at indtaste en firecifret kode der skal oversættes fra tekst til tal, kan du som forældrer indstille hvor lang tid dit barn må bruge Youtube til børn af gangen.

Du kan også slette historikken og bestemme om der skal være baggrundsmusik og lyde i app`en.

I videoen herunder viser vi hvordan du henter og installerer Youtube til børn, samt tager vi et hurtigt kig på hvad den indeholder.

Skriv kommentar
account_circle
email