Hvordan blokerer jeg apps og spil-anmodninger fra Facebook?

thumb facebook-spil-anmodninger

Hvordan slipper du får de trælse spil-anmodninger på Facebook?

En stor del af os bruger dagligt Facebook, og via vores mobiler og tablets kan vi nemt følge med i vores families og venners liv uanset hvor i verden de bor, og de kan følge med i vores.

Facebook skelner nemlig ikke imellem om du opdaterer din status fra USA eller om du sidder i Danmark, og dette betyder at folk fra hele verden kan holde forbindelsen med hinanden uden problemer, og uden de store omkostninger.

Dette er en af styrkerne ved Facebook der iøvrigt er verdens største sociale medie.

Det har bla. spil-udviklere selvfølgelig fået øje på, og flere apps og spil`s succes kan tilskrives Facebook som “Candy Crush” og “Farm Ville 2” hvor det er muligt at følge vennernes fremgang og bede om hjælp.

Der er dog altid en bagside og i dette tilfælde drejer vi samtalen ind på de notifikationer som man som Facebook-bruger sikkert har prøvet at modtage. Notifikationerne kommer oftest i forbindelse med spil som førnævnte og er du ikke selv aktiv spiller kan det være træls at få en notifikation midt om natten bare fordi at “Bente” har brug for hjælp.

 – Hvordan logger man ud af Facebook henne på arbejdspladsen hjemmefra?

Ved du hvor du skal gå hen er det heldigvis nemt at slå anmodninger fra spil og apps fra i Facebook, så hører du til gruppen der ikke vil modtage flere anmodninger så læs blot videre.

Hvordan blokerer jeg spil-anmodninger fra Facebook?

  • På PC skal du gå ind på din startside og i venstre side finde det punkt der hedder Apps og derunder spil og trykke herpå.
  • Nu kommer du ind til en side hvor du øverst kan trykke dig ind på din aktivitestslog og se hvem der sidst har sendt dig spil-anmodninger.

vvv

  • Her kan du trykke på ignorer alle og herefter kan du blokere spillet hvis du ønsker dette.

spil-blokere-2 

  • Nu får du ikke flere notifikationer fra de spil du har valgt at blokere. 

facebook-spil-anmodninger

Spil og apps du selv har brugt

Du kan administrere alle de spil og apps du har benyttet og som har mulighed for at sende dig notifikationer via dine indstillinger i Facebook og der er flere måder at tilgå disse på, og vi tager herunder blot èn af dem, og den virker på både mobil og PC mm.

Vigtigt: Da dette er dine generelle indstillinger vil ændringer i disse have inndflydelse på Facebook på alle de platforme hvor du bruger Facebook. Ønsker du kun at f.eks deaktivere notifikationer i Facebook-applikationen kan du slå notifikationer fra spil fra under punktet meddelser i app`en.

  • Gå ind i dine indstillinger.
  • Find punktet notifikationer.
  • Tryk på punktet app-anmodninger og aktivitet hvis du bruger browseren og notifikationer fra apps hvis du bruger Facebook-app`en.
  • Nu får du vist en liste over apps og spil og du kan nu deaktivere notifikationer fra dem du ønsker.

Du kan se herunder i videoen hvordan du gør dette via Facebook til Android.

OBS: Hvis du fuldstændig vil deaktivere muligheden for at spil og apps kan interagere med din Facebook konto, kan du under dine indstillinger og apps slå platform fra. Du kan herefter dog ikke selv benytte nogle af disse. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 


Under punktet apps andre bruger kan du selv bestemme hvilke oplysninger der bliver delt om dig.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email